TOP FOOD OUD GASTEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1562 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Top Food Oud Gastel. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 19:14 Super snel het eten gebracht en we hebben genoten van het lekkere eten
28 jun 2024 om 20:11 Gelukkig waren we net thuis want de bezorger was 20 minuten te vroeg zoals afgesproken
27 jun 2024 om 20:49 Opzoek naar een goede Chinees besteld bij Top Food. Reviews waren goed. Maar het eten wat wij kregen mega slecht. Het vlees van de babi pangang taai en super droog. De pikante saus was waterdun. Ossenhaas sate besteld was ook al mega droog en taai.
26 jun 2024 om 18:40 Heerlijke soep en loempia s op .bedankt
23 jun 2024 om 21:54 Heerlijk , zoals altijd
22 jun 2024 om 20:25 Grandioos alles warm en vers vanuit oud gastel naar oudenbosch goeie kwaliteit en meer dan voldoende
22 jun 2024 om 19:53 Het eten was echt heel erg lekker. De King Do ossenhaas was super, de pindasaus ook (die is vaak flauw, deze niet) en de loempia zat bomvol kipfilet. Supergoed en prima op tijd bezorgd. Aanrader!
17 jun 2024 om 19:54 Heel lekker alleen snel afgekoeld, voortaan misschien sneller opeten :)
16 jun 2024 om 19:17 Te laat en lauw
15 jun 2024 om 22:16 Heerlijk gegeten
14 jun 2024 om 20:40 Het was heerlijk, alleen grote bak nasi verwacht. Jammer dat je in je woonplaats ook 3 euro bezorgkosten moet betalen
9 jun 2024 om 19:32 Het heeft weer heerlijk gesmaakt!