TOP FOOD OUD GASTEL

TOP FOOD OUD GASTEL Chinees - Snackbar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 453 beoordelingen
21 mei 2019 om 20:17 Deze keer ietsje minder dan normaal, babi spek was lekker maar een beetje weinig. De ajam pangang was niet goed bereidt, zaten nog botjes en dergelijke in.
20 mei 2019 om 16:52 Eten was heerlijk! Ondanks dat ik via de App een nieuw adres had aangegeven, en de bezorger toch naar het oude adres was gestuurd, belde deze keurig op en kon ik het nieuwe adres doorgeven! Prima opgelost!
19 mei 2019 om 9:52 Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk eten
17 mei 2019 om 19:44 Eten was heerlijk. Topkwaliteit
13 mei 2019 om 16:22 Het eten werdt een half uur later bezorgd dan afgesproken .
12 mei 2019 om 20:58 Net als altijd, lekker en snel geleverd!
12 mei 2019 om 20:14 Twee uur te laat, eten kwalitatief als altijd goed, echter flink afgekoeld. Neem aan dat drukte door moederdag de oorzaak is, maar dat kan voorkomen worden en ieder geval worden gecommuniceerd. Tegenvaller, terwijl ik goede ervaringen met ze heb.
12 mei 2019 om 10:17 wij hadden aangegeven dat we het eten om 19:00 uur bezorgd wilden hebben. Dit was pas na 19:30 uur. Erg jammer met hongerige kinderen in huis. Eten is wel altijd erg lekker en was ook nog goed warm.
9 mei 2019 om 17:37 Het bezorgadres was verkeerd vermeld via de website maar met een telefoontje konden we snel daarna lekker smikkelen. Het smaakte weer geweldig!!
4 mei 2019 om 19:06 Goed en snelle bezorgtijd
22 apr 2019 om 21:58 Snelle levering Mijn vriendin was zelfs erg blij met de koe lo yuk zonder saus
22 apr 2019 om 19:34 Het was weer super lekker.